Nieuws

'Unboxing' en eerste indrukken van de nieuwe NINEBOT SEGWAY MAX G2

'Unboxing' en eerste indrukken van de nieuwe NINEBOT SEGWAY MAX G2

Bij Step Tours verhuren wij e-steps voor het maken van een mooie route. Op dit moment hebben we 5 filialen in de Kempen, dat is in Vlaanderen, in België. Toen wij in 2019 startten, hebben wij resoluut gekozen voor het merk Ninebot-Segway. Dit omdat

  • de garantie van Segway top is,
  •  wij officiële dealer zijn kunnen worden, dus wij hebben alle onderdelen, kleine herstellingen voeren wij zelf uit.

Wij verhuren niet alleen de toestellen, wij verkopen ook de toestellen. Top merk Ninebot-Segway en wij hebben ingezet op het toestel 'de MAX G30'. Gewoon fantastisch toestel. Range zeggen wij 40km, een mooie route kan je daarmee rijden. Betrouwbaarheid top.

Maar groot nieuws. Segway heeft enkele dagen geleden het nieuws bekend gemaakt dat er een opvolger is gekomen voor de MAX G30 en wij zijn trots want we hebben die sinds vandaag binnen: dat is de MAX G2!

Wij gaan in deze video het toestel 'unboxen', uitpakken, en dan gaan we het met elkaar vergelijken. We gaan nog meerdere video's maken om ook het toestel in actie te zien, op de straat, verschillende terreinen en het toestel met elkaar te vergelijken. We zullen de grote verschillen naast elkaar zetten, de voordelen en de nadelen, dus we gaan beginnen met de 'unboxing'.

Geniet van deze 'Unboxing Video'.


Huur een e-step, rij een mooie route en trek erop uit in Vlaanderen. Familie uitstap, teambuilding, vrijgezellenfeest of ontspannen met vrienden? Step Tours is een leuke en veilige activiteit in de buurt.