Ons Verhaal

"De gezichten achter Step Tours"

Wie zijn wij?
Step Tours is een initiatief van Ben Luyten en Iris Keysers. Als koppel hebben zij één gemeenschappelijk doel: anderen gelukkig maken. Zo heeft Ben sinds zijn dertiende al heel wat feesten in vuur en vlam gezet als dj Uncle Benz, Frenz of samen met nog andere vrienden (meer info: Deejaybook). Het netwerk dat hij hierbij heeft opgebouwd, helpt bij de uitbouw van Step Tours. Daarnaast zet hij bedrijven in de picture met flitsende websites en grafisch design (meer info: Pixel Partners), vaardigheden die hij inzet om Step Tours op de kaart te zetten. Iris gebruikt haar kennis onder meer bij het beheren van de sociale media, waardoor het duo de perfecte tandem vormt om van Step Tours een succes te maken. 
Image

"Wij weten waarover we praten"

Step Tours: zelf getest en goed bevonden
Dankzij bovenstaande projecten heeft het koppel jarenlange ervaring als ondernemer. Deze expertise hebben ze ingezet bij de opstart en uitbouw van Step Tours. Als bescheiden Kempenaars begonnen ze klein: met Step Tours Arendonk. Zelfs in het coronajaar 2020 slaagden ze er op enkele maanden tijd in om Step Tours bekend te maken in en rond het dorp. De reservaties liepen vlot binnen, het bewijs dat het concept aansloeg. Na deze geslaagde test konden ze beginnen aan hun 'grote' plan: geïnteresseerde (horeca-) zaken in heel Vlaanderen dienden zich aan om Step Tours Punt te worden. De keten was vertrokken…

"Safety first met Segway-Ninebot"

Officiële verdeler
“Uit onderzoek van Test Aankoop blijkt dat de kwaliteit en veiligheid van steps vaak ondermaats zijn”, vertelde Martine Tanghe in oktober 2020 in Het Journaal. Geen goede reclame voor de sector, maar wanneer je steps huurt bij Step Tours, is deze vrees ongegrond. Als officiële verdeler van het bekende merk Segway-Ninebot is veiligheid bij ons gegarandeerd. Dankzij twee jaar Europese garantie zijn onze toestellen uiterst betrouwbaar.

"Spring jij mee op de step?"

Word Step Tours Punt

Zoals hierboven al aangehaald, willen Ben en Iris met Step Tours een keten van groen ontspannen uitbouwen in Vlaanderen. Spring op de step en schrijf mee aan dit avontuurlijk en veilig verhaal. Hoe en waarom? Dat lees je op de pagina voor Step Tours Punten.

Selecteer hier een Step Tours Punt en boek!
Huur een e-step, rij een mooie route en trek erop uit in Vlaanderen. Familie uitstap, teambuilding, vrijgezellenfeest of ontspannen met vrienden? Step Tours is een leuke en veilige activiteit in de buurt.

Contact

Links / docs

Sitemap

© 2022 - steptours.be - All Rights Reserved - Designed by Pixel Partners