Info

Op 'uitstep' met Step Tours

Familie uitstap, vrijgezellenfeest, ontspannen met vrienden of gewoon een leuke activiteit in de buurt? Via Step Tours huur je eenvoudig online een e-step in verschillende verdeelpunten over heel Vlaanderen. Rij een mooie, uitgestippelde route vanaf het Step Tours Punt of laat de steps leveren en bepaal je eigen traject. Ook grote groepen tot wel vijftijg personen kunnen wij op weg zetten met onze steps, ideaal voor je teambuilding of bedrijfsuitje. Kortom: Step Tours is een leuke en veilige activiteit in de buurt.

Halve of hele dag / weekend / week

Huur een step voor een ontspannende trip van een halve of hele dag. Neem ze mee op weekend of een (mid)week, bijvoorbeeld aan zee of in de Ardennen.

Reserveer volledig online

Doe je reservatie volledig online in het Step Tours Punt van jouw keuze. Kijk meteen hoeveel steps er beschikbaar zijn op het moment dat jij ze wil reserveren.

Betaal online

Geen cash op zak, geen wisselgeld, betalen in groep of apart? Vermijd deze problemen en betaal je reservatie snel en gemakkelijk online met bankkaart of kredietkaart.

100% regen refund garantie

Aangezien Step Tours enkel in de gezonde buitenlucht mogelijk is, kan je jouw reservatie o.w.v. slecht weer gratis annuleren tot 24u voor vertrek.

Uitgestippelde routes of 'freestyle'

Onze routes brengen je op de mooiste culturele, culinaire en toeristische plekjes. Of neem jij je vrienden liever mee op een zelf uitgestippeld traject?

Extra toebehoren

Onze steps hebben een range van veertig kilometer. Wij voorzien ze ook van een oplaadkabel en accesoires zodat je waar dan ook de nodige 'juice' kan bijladen.

"Reserveer, betaal online & rijden maar"

Prijzen
Elk Step Tours Punt bepaalt zelf de prijs voor het huren van een e-step. Prijzen variëren vanaf 18 euro voor twee uur tot 100 à 115 euro voor een hele week. Selecteer je Step Tours Punt en ontdek de prijzen op jouw gekozen locatie.
Voor grote groepen van meer dan twintig personen maken we graag een offerte op maat. Lees hier meer over bij het gedeelte 'Step Tours On Tour' of neem contact met ons op.
Selecteer je Step Tours Punt

"Een mooie route rijden & iets extra's meemaken"

Tours & Opties

Wanneer je een e-step huurt in een Step Tours Punt, kan je volledig 'freestyle' je eigen weg bepalen. Wil je echter verborgen parels of lokale hotspots ontdekken, kan je voor een uitgestippelde GPS-ROUTE kiezen. De uitbaters van onze Step Tours Punten ontwikkelden met de grootste zorg één of meerdere mooie e-step routes doorheen hun streek.

De creativiteit en het enthousiasme van onze Step Tours Punten kent geen grenzen. Zo kan je onder de noemer GPS-ROUTE & MORE unieke momenten beleven tijdens je Step Tour. Denk maar een culinaire route met heerlijke gerechtjes op vaste tussenstops, een route met een bezoek aan een brouwerij of zelf een 'wildplukroute' met gids. Bekijk hier het filmpje van de wildplukroute!

 

We vatten onze tour mogelijkheden hieronder kort even samen:

GPS-ROUTE

GRATIS

GPS-ROUTE & MORE

50vanaf

  • Rij één van onze uitgestippelde routes.
  • Maak gebruik van je eigen smartphone om te navigeren met een app.
  • Combineer het e-steppen met een unieke ervaring bedacht door het Step Tours Punt van jouw keuze.

Ook bieden onze Step Tours Punten verschillende extra’s aan die je kan combineren met je Step Tour. We sommen graag enkele voorbeelden op:

  • Picknick rugzakjes en apero bags
  • Huren van een elektrische fiets of tandem
  • Verhuur en verkoop van step-helmen
  • ...

"Jij vraagt, wij antwoorden."

Vragen & Antwoorden
Hoeveel steps kan ik tegelijk huren?

Elk Step Tours Punt heeft minimaal tien e-steps ter beschikking. In het boekingssysteem vind je het aantal steps dat beschikbaar is op jouw gewenst tijdstip. Een grotere groep van meer dan tien steppers is echter geen probleem. We kunnen - op aanvraag - steps van verschillende Step Tours Punten op één locatie verzamelen of zelfs leveren. Mail in dit geval voor een offerte.

Is er een minimale leeftijd om een step te huren?
Moet ik een speciale verzekering hebben?
Heb ik een rijbewijs nodig?
Moet ik een helm (of andere bescherming) dragen?
Hoeveel kilometer kan ik afleggen met een step?
Wat als de batterij van de step leeg is?
Wat moet ik doen bij panne?
Wie is verantwoordelijk bij schade / diefstal?
Waar mag ik rijden met de elektrische step?
Kunnen de e-steps ook geleverd worden?
Kunnen we bij Step Tours ook e-steps aankopen?
Je antwoord niet gevonden, neem dan zeker contact op met ons.
Selecteer hier een Step Tours Punt en boek!

Huur een e-step, rij een mooie route en trek erop uit in Vlaanderen. Familie uitstap, teambuilding, vrijgezellenfeest of ontspannen met vrienden? Step Tours is een leuke en veilige activiteit in de buurt.