Word zelf Step Tours Punt

Word Step Tours Punt

Spring mee op de step en word een Step Tours Punt. Zet jouw (horeca)zaak extra in de picture en buig een beperkte investering, namelijk voor de aanschaf van elektrische steps, snel om in winst. Rij mee op de bekendheid van het Step Tours netwerk, krijg gratis reclame, geniet van exclusiviteit in de regio en genereer extra inkomsten.

Wat is een Step Tours Punt?

Concreet verhuur je als Step Tours Punt e-steps die je aanschaft via Step Tours, maar verder werk je volledig onafhankelijk.  Je bent het vertrek- en eindpunt van één of meerdere mooie toeristische, culturele of culinaire routes die je zelf ontwikkelt. Als enige punt in jouw regio, bezorg jij particulieren en bedrijven een onvergetelijke activiteit. Step Tours biedt je een eigen website met online boekingsplatform, nazorg en de nodige begeleiding.

Bekijk onze presentatievideo

Nog niet helemaal overtuigd? Ga dan eens door onderstaande voordelen. Grijp je kans en zorg dat jij de eerste bent in je regio…

"Extra directe en indirecte inkomsten"

Financiële voordelen

Gegarandeerde return on investment

Bij Step Tours Arendonk deden ze de test in de zomer van het coronajaar 2020: na vier maanden hadden zij hun investering van de steps reeds terugverdiend. Als je het goed aanpakt, heb je dus een gegarandeerde return on investment.

Extra opbrengsten via cross-selling

De verhuur van steps kan extra winst genereren, maar via cross-selling haal je er pas echt het maximale uit. Als afhaalpunt is jouw (horeca)zaak ook het vertrekpunt van de route. Steppers kunnen iets drinken in jouw café, iets eten in jouw brasserie of restaurant of zelfs overnachten in jouw B&B of hotel. Geef een picknick mee voor onderweg, waar je ook weer extra inkomsten uit haalt. Sluit deals met nabijgelegen musea of andere horecazaken en doe je voordeel.

Positieve uitstraling voor jouw zaak

Uit ervaring hebben we geleerd dat steppers steeds gelukkig en ontspannen terugkeren na een tocht. Door je naam hieraan te verbinden, zal deze tevredenheid zich ook afstralen op jouw (horeca)zaak. Tevreden klanten zeggen het voort en mond-aan-mondreclame is nog steeds de beste reclame…

Exclusiviteit in de regio

Word snel Step Tours Punt en vermijd dat een concurrent je voor is. Als Step Tours waken wij immers over exclusiviteit in jouw regio. Geen angst dus dat een naburige (horeca)zaak je idee pikt.

"Onze 'knowhow' voor jullie"

Organisatorische voordelen

E-steps onmiddellijk klaar voor verhuur

Je steps worden gebruiksklaar bezorgd, klanten kunnen dus meteen op weg voor een ontspannende tocht. De steps worden voorzien van een handige opbergtas met ophangbeugels (eigen ontwerp), een slot met Step Tours sleutelhanger, een checklist voor vertrek, een oplaadkabel en een universele montagebeugel voor smartphones. Volledig klaar om te gaan...

Eigen website

Je krijgt een eigen website van je Step Tours Punt, inclusief domeinnaam en hosting, zonder opstart- of jaarlijkse kosten. Bekijk de website van Step Tours Arendonk als voorbeeld.

Geautomatiseerd online huurplatform

Je website bevat ook een boekingsmodule met online betaalplatform. Op die manier krijgen steppers de richtlijnen, voorwaarden en facturen automatisch doorgestuurd. Het enige wat jij moet doen, is specifieke informatie (zoals prijzen, adres- en contactgegevens) voorzien én leuke routes uitstippelen. 

Eigen e-mailadres

Naast de website met huurplatform krijg je ook jouw eigen Step Tours e-mailadres: locatie@steptours.be. Zo kunnen geïnteresseerden je rechtstreeks bereiken en puilt je privé-inbox niet uit.

Ontvang belangrijke documenten en algemene voorwaarden

Administratieve en juridische rompslomp? Daar moet je niet van wakker liggen. Algemene voorwaarden en richtlijnen worden voor jou opgesteld. Ook handige documenten zoals cadeaubonnen, checklists voor vertrek, routefiches en dergelijke worden voor jou opgemaakt.

"Naam en faam krijg je er gratis bij"

Publicitaire voordelen

Al bekend in de Antwerpse Kempen

Dankzij het netwerk van Ben en Iris (lees meer op ons verhaal), is Step Tours intussen bekend in Arendonk en omstreken. Van deze bekendheid profiteer jij als Step Tours Punt, zelfs buiten deze regio. Kempenaars die, bijvoorbeeld tijdens een daguitstap of weekendje weg, op zoek gaan naar een leuke activiteit in een andere streek, komen dankzij de bekendheid bij jou terecht.

Profiteer mee van algemene reclame

De uitbreiding van Step Tours in Vlaanderen betekent niet dat elk Step Tours Punt zijn plan moet trekken bij het voeren van promotie. Wij zullen nog steeds algemene reclame voeren om ons netwerk in de picture te zetten. Flyers, drukwerk, advertenties,…; wij zorgen hiervoor, uiteraard in samenspraak met jou. 

Connecties in de digitale wereld

Dankzij jarenlange ervaring in de wereld van web- en grafisch design, is Ben Luyten hierin zeer bedreven. Bovendien kan hij teren op een netwerk van experts, bijvoorbeeld inzake social media. Wil je via online marketing het uiterste uit je Step Tours Punt halen, dan helpen we graag!

"Onafhankelijk, maar met ondersteuning"

Logistieke en administratieve voordelen

Ontvang grote groepen dankzij het netwerk

Elk Step Tours Punt wordt geacht om minimum tien steps ter beschikking te stellen. Door het netwerk van Step Tours in heel Vlaanderen, zijn we echter in staat om steps tussen naburige verdeelpunten uit te wisselen. Een familie-uitje met 15 personen of een teambuilding voor 25 mensen vormen dankzij het netwerk geen probleem.

Gegarandeerde kwaliteit

Step Tours maakt gebruik van het bekende merk Segway-Ninebot. Hierdoor is veiligheid steeds gegarandeerd. Dankzij twee jaar Europese garantie zijn onze toestellen uiterst betrouwbaar.

Snelle herstelling of vervangtoestel

Een step kapot? Segway-Ninebot biedt twee jaar Europese garantie. Bovendien doen wij kleine herstellingen zelf. Duurt het wat langer, dan kan Step Tours een vervangtoestel voorzien zodat jouw Step Tours Punt steeds 'op volle toeren' kan blijven draaien.

Periodiek onderhoud en nazorg

Om defecten te voorkomen, zorgen wij vanuit Step Tours voor een jaarlijks onderhoud en de nodige nazorg. Zo kan jij als verdeelpunt zorgeloos het volgende seizoen in.

Kennis en ervaring in verzekering

Uit ervaring weten wij als geen ander welke verzekering nodig is voor jou als Step Tours Punt. Wij adviseren in soort verzekering en kunnen een verzekeraar aanraden. Uiteraard behoud jij steeds de keuzevrijheid. 

"Eerlijk, je zou toch gek zijn als je dit aanbod liet liggen? Geef ons een seintje bij interesse, wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend (digitaal) gesprek. De samenwerking zal gegarandeerd op wieltjes verlopen!"

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen snel contact met je op.

captcha

Huur een e-step, rij een mooie route en trek erop uit in Vlaanderen. Familie uitstap, teambuilding, vrijgezellenfeest of ontspannen met vrienden? Step Tours is een leuke en veilige activiteit in de buurt.