Video's & Tutorials

Video's & Tutorials

Op deze pagina staan al onze officiële video's.
Deze video's kunnen je helpen bij de (digitale) werking van je Step Tours Punt. Je kan onze video's sorteren op rubriek:
  • Promotie: Promotionele video's: deze kan je vrij delen op je sociale media.
  • Step Tours invites: We maken graag video's met 'bekende' personen die gebruik maken van Step Tours. Indien je zelf een 'bekend' persoon kent, die bereid is om te acteren in een Step Tours promo video mag je dit steeds laten weten op info@steptours.be.
  • Tutorial: Video's de je kunnen helpen met de werking van je website & algemene werking van Step Tours.
  • FQA-video's: In deze video's behandelen we veelgestelde vragen van klanten. Deze video's kan je delen met je klant ter info.
  • Reviews: Van belangrijke producten die wij gebruiken bij Step Tours maken we een review.

Step Tours On Tour - Brussel

A few shots in Brussels with our Step Tours e-scooters...

Step Tours komt naar je toe. Met een grote groep e-steppen op locatie? Dat kan! Step Tours brengt de e-steps tot op jouw locatie. De e-steps worden klaar gezet en gereinigd. Nadien volgt er een korte instructie. Tot +40 personen mogelijk. Stippel alvast een mooie route uit van max. 40km en wij komen naar je toe... Prijzen en beschikbaarheid op https://www.steptours.be Voor info mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Film & edit: http://www.pixelpartners.be Music: Niviro - Flares


Terug naar categorie

Datum

22 februari 2023

Categorien

Promotie

Huur een e-step, rij een mooie route en trek erop uit in Vlaanderen. Familie uitstap, teambuilding, vrijgezellenfeest of ontspannen met vrienden? Step Tours is een leuke en veilige activiteit in de buurt.